Eigen pedagogische medewerkers

Opvang in huiselijke sfeer

Veilige en sfeervolle omgeving

Babyopvang in Rotterdam

waar uw kinderen thuis zijn

Home » Babyopvang

Bent u als moeder of vader op zoek naar een babyopvang in Rotterdam? Kinderdagverblijf Bommes verzorgt zowel halve als hele dagopvang voor uw baby. Wij zijn gevestigd in een rustiek herenhuis, dat een huiselijke sfeer ademt. Kinderen én ouders voelen zich vaak direct thuis!

Kies voor een veilige en sfeervolle babyopvang in Rotterdam

Wanneer u kiest voor onze babyopvang in Rotterdam, weet u zeker dat uw baby in een veilige en sfeervolle omgeving terechtkomt. Het eigen ritme van uw baby staat hier centraal. In overleg met u wordt het ritme afgestemd op uw situatie thuis. Wij doen kleine activiteiten met uw baby zoals:

  • Voorlezen
  • Schootspelletjes
  • Zingen

Uiteraard bieden we ook veel gelegenheid tot het vrije spel, dat bij een baby zeer belangrijk is. Zo kunnen ze zelf op ontdekkingstocht! Op onze website vindt u de dagindeling van de babygroep. Ontdek ook de mogelijkheden in onze kindercrèche voor dreumesen en peuters.

Neem contact op voor een persoonlijke kennismaking

Benieuwd naar onze babyopvang in Rotterdam? Via het formulier op onze website kunt u uw kind(eren) aanmelden. Vervolgens plannen we een eerste kennismakingsgesprek in. Tijdens dit gesprek vertellen wij u meer over onze kinderopvang in Rotterdam-West en krijgt u een rondleiding. Uiteraard is er ook tijd om uw persoonlijke vragen te beantwoorden. Heeft u specifieke vragen die u liever telefonisch stelt? Dan staan wij u graag te woord via 010 4256232. Wist u trouwens al dat wij ook een vakantieopvang zijn? Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Kom eens bij ons kijken

Bent u benieuwd of ons kinderdagverblijf bij u en uw kind past? Vraag dan hieronder een rondleiding aan.
Stuur een mail naar ons

  • Velden met een * zijn verplicht
    Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Bekijk hier de sfeer van ons kinderdagverblijf

Kinderdagverblijf Bommes