Eigen pedagogische medewerkers

Opvang in huiselijke sfeer

Veilige en sfeervolle omgeving

Flexibele kinderopvang in Rotterdam

waar uw kinderen thuis zijn

Home » Flexibele kinderopvang Rotterdam

Voor een flexibele kinderopvang in Rotterdam, zit u bij Kinderdagverblijf Bommes goed. U bepaalt zelf welke dagdelen uw kind langskomt en ruilen is mogelijk in overleg. Wij bieden een veilige plek voor kinderen waar ze zich thuis voelen en zich optimaal kunnen ontwikkelen. Ieder kind is een persoon met individuele mogelijkheden en daar passen wij onze opvoeding op aan.

Flexibele kinderopvang in een huiselijke sfeer in Rotterdam

Veel ouders en kinderen voelen zich direct thuis bij ons kinderdagverblijf in Rotterdam. Dit komt door de huiselijke sfeer van het rustieke pand waarin we zijn gevestigd. Ons verblijf heeft drie verdiepingen en biedt zowel een babyopvang als een peuteropvang. Op iedere verdieping vindt u dan ook een groepsruimte. Op de website proeft u alvast de sfeer van onze flexibele kinderopvang in Rotterdam. Of u nu op zoek bent naar halve of hele dagopvang voor baby’s, dreumesen of peuters, wij helpen u graag verder. Ook kunt u bij ons terecht voor vakantieopvang.

Meld u aan voor een kennismaking

Kiest u voor onze flexibele kinderopvang in Rotterdam-West? Dan maken wij graag kennis met u. Vul het formulier op de website in om uw kind(eren) aan te melden. Wij nemen vervolgens contact met u op om een kennismakingsgesprek in te plannen. Wilt u direct officieel uw kinderen aanmelden? Dan kunt u het officiële aanmeldformulier downloaden. Wanneer u nog vragen heeft, horen wij dit graag als u belt naar 010 4256232.

Kom eens bij ons kijken

Bent u benieuwd of ons kinderdagverblijf bij u en uw kind past? Vraag dan hieronder een rondleiding aan.
Stuur een mail naar ons

  • Velden met een * zijn verplicht
    Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Bekijk hier de sfeer van ons kinderdagverblijf

Kinderdagverblijf Bommes