Eigen pedagogische medewerkers

Opvang in huiselijke sfeer

Veilige en sfeervolle omgeving

Kindercrèche in Rotterdam

waar uw kinderen thuis zijn

Home » Kindercrèche

Een kindercrèche moet een veilige plek voor uw kinderen zijn. Zo voelen zij zich thuis en kunnen ze zich optimaal ontwikkelen. Bij Kinderdagverblijf Bommes willen we een relatie aangaan met de ouders, waar we samen kunnen nadenken over de opvoeding van uw kind. Wij ondersteunen u daar graag bij.

Een kindercrèche in Rotterdam voor baby’s, dreumesen en peuters

Of u nu een opvang voor uw baby, dreumes of peuter zoekt, bij Kinderdagverblijf Bommes zijn kinderen tot vier jaar van harte welkom. Voor iedere groep ondernemen we verschillende activiteiten:

  • Babygroep: verzorging speelt een grote rol. We doen kleine activiteiten met baby’s zoals zingen, voorlezen en knuffelen. Uiteraard krijgt uw baby ook de gelegenheid om zelf op ontdekkingstocht uit te gaan.
  • Dreumesgroep: bij dreumesen zijn motorische, sociale en taalontwikkeling het belangrijkst. Aan deze ontwikkelingsgebieden schenken wij extra veel aandacht.
  • Peutergroep: in deze groep richten we ons op de sociale ontwikkeling, zelfredzaamheid, imitatiespel, de cognitieve en de taalontwikkeling. Wij stimuleren de kinderen om zoveel mogelijk zelf te doen.

Bekijk een impressie van het verblijf

Onze kindercrèche en babyopvang in Rotterdam heeft een huiselijke sfeer, waardoor kinderen én ouders zich direct thuis voelen. Op onze website bekijkt u alvast een impressie van ons verblijf. Het heeft drie verdiepingen en op iedere verdieping vindt u een sfeervolle groepsruimte. Wilt u kennismaken met onze flexibele kinderopvang in Rotterdam? Vul dan het formulier in of bel ons op 010 4256232. Wist u trouwens al dat wij ook een vakantieopvang zijn? Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Kom eens bij ons kijken

Bent u benieuwd of ons kinderdagverblijf bij u en uw kind past? Vraag dan hieronder een rondleiding aan.
Stuur een mail naar ons

  • Velden met een * zijn verplicht
    Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Bekijk hier de sfeer van ons kinderdagverblijf

Kinderdagverblijf Bommes