Eigen pedagogische medewerkers

Opvang in huiselijke sfeer

Veilige en sfeervolle omgeving

Kinderdagverblijf Rotterdam

waar uw kinderen thuis zijn

Zoekt u een kinderdagverblijf in Rotterdam-West? Kinderdagverblijf Bommes zorgt voor de opvang en opvoeding van kinderen onder de vier jaar. Ons kinderdagverblijf in Rotterdam-West is een plaats voor kinderen waar zij zich thuis kunnen voelen. We hebben een veilige sfeer waardoor uw kind(eren) zich optimaal kunnen ontplooien. Ook is ons kdv zo uitdagend mogelijk om uw kind(eren) aan te moedigen om te ontdekken.

Waar staat Kinderdagverblijf Bommes in Rotterdam-West voor?

  • Huiselijkheid en kleinschaligheid
  • Geen inschrijfgeld
  • Opvang voor baby’s, dreumessen en peuters
  • Veel activiteiten binnen en buiten
  • Opvang ook voor halve dagen

Bent u benieuwd naar ons kinderdagverblijf in Rotterdam-West? Maak dan een vrijblijvende afspraak. We geven u tijdens de afspraak een rondleiding door ons gebouw. Om een afspraak te maken belt u naar het telefoonnummer 010 – 425 62 32. Ook kunt u een e-mail sturen naar info@bommes.nl.

U vindt ons kinderdagverblijf in Rotterdam aan de Mathenesserlaan 335.

Visie op het kind bij Kinderdagverblijf Bommes in Rotterdam-West

Bij Kinderdagverblijf Bommes zien wij een kind als een persoon met eigen innerlijke mogelijkheden. De mogelijkheden van een kind liggen naar onze mening voor een groot gedeelte vast in het aangeboren materiaal. Invloeden van de directe omgeving spelen vanzelfsprekend een zeer belangrijke rol in de ontwikkeling van het kind.

Ieder kind benut deze mogelijkheden op zijn of haar eigen wijze, omdat ieder kind zijn of haar eigen ontwikkelingslijn volgt. Daarom benaderen we bij ons kinderdagverblijf de kinderen dan ook vanuit zijn of haar individuele mogelijkheden. Het accent ligt bij ons op het begeleiden van de kinderen hierbij. Voor een optimale ontwikkeling vinden wij een positieve benadering van het kind belangrijk. In ons kdv stimuleren wij uw kind(eren) tot een optimale ontwikkeling.

Inschrijven bij ons kinderdagverblijf in Rotterdam-West

Voor het inschrijven bij Kinderdagverblijf Bommes vult u het aanmeldingsformulier in. Nadat wij deze hebben ontvangen, zullen wij met u een afspraak maken voor een eerste kennismaking op ons kinderdagverblijf in Rotterdam-West. Tijdens dit gesprek krijgt u het een ander te horen over onze kinderdagverblijf en krijgt u een rondleiding, zodat u de sfeer kunt proeven. Ook krijgt u de tijd om uw persoonlijke vragen te stellen. Wilt u graag een kennismaken met onze kinderdagverblijf? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Bel naar 010 – 425 62 32.

Kom eens bij ons kijken

Bent u benieuwd of ons kinderdagverblijf bij u en uw kind past? Vraag dan hieronder een rondleiding aan.

  • Velden met een * zijn verplicht
    Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Bekijk hier de sfeer van ons kinderdagverblijf