Kinderdagverblijf Bommes

waar uw kinderen thuis zijn

Home » Personeel

Personeel

Het personeel van Bommes bestaat uit vaste leidsters per groep en een huishoudelijk medewerkster. Het is van belang dat uw kind/-eren en u als ouder dezelfde, vertrouwde gezichten ziet. Alle pedagogisch medewerksters zijn gekwalificeerd ( minimaal M.B.O niveau) en in het bezit van een B.H.V diploma. Wij hebben ook gediplomeerde invalleidsters die wij in geval van vrije dagen of ziekte van collega’s inzetten. Momenteel hebben we een vrijwilligster.

Paula

Paula

Altijd ben ik al een “mensenmens” geweest en kinderen dan in het bijzonder. Na 9 jaar werken als peuterleidster heb ik in 2000 het kinder-dagverblijf overgenomen. Van het contact met ouders, de interactie met de kinderen en het volgen van hun ontwikkelingen geniet ik erg. Ik ben erg blij en trots met/op het team. Zij werken al lange tijd met inzet en plezier samen.

Sanne

Sanne

Als ouder kwam ik hier binnen. Mijn kinderen gingen altijd met veel plezier naar bommes. Waarna ik stage ben gaan lopen en zo nu al weer zeven jaar als leidster werk. Ik wissel af tussen de peuter en de dreumes groep.

Bianca

Bianca

Vanaf 1999 werk ik op Bommes. Eerst als peuterleidster en vervolgens als dreumes leidster. Ik heb twee kinderen die ook op Bommes hebben gezeten/zitten, de jongste zit nu in de peutergroep. Nog steeds kan ik mijn enthousiasme en creativiteit kwijt op bommes. Met plezier ga ik naar mijn werk en geniet van de kinderen en collega’s.

Betul

Betul

Zes jaar geleden heb ik met dank aan mijn zus, Zehlia, kennis mogen maken met Bommes. Ik ben begonnen als invalleidster en werk nu drie dagen vast in de babygroep. Ik vind het kroelen, knuffelen en het geven van liefde erg belangrijk voor de kinderen.

Petra

Petra

Al 22 jaar werk ik met veel plezier op Bommes. Vanaf begin af aan ben ik leidster in de babygroep. Kinderen begeleiden van hulpeloos klein, naar lekker eigenwijs en rond lopend, dat vind ik een uitdaging. Mijn droom is dan ook om dit werk nog lang te kunnen doen.

Nassira

Nassira

Het lijkt als de dag van gisteren dat ik begon te werken bij Bommes. Maar ondertussen is het al vijf jaar geleden. Bommes is een plek waar je je veilig, geliefd en zeer geborgen voelt. Dit is de reden dat ik hier met veel plezier werk en vooral nog lang wil blijven!

Debby

Debby

Na jaren werkzaam geweest de zijn in de detailhandel was ik toe aan iets nieuws. De peutergroep is helemaal mijn ding. Kletsen en gek doen met de kinderen vind ik super. Iedere dag ga ik fluitend naar mijn werk en mijn kleine vriendjes!

Marjon

Marjon

Als klein meisje wist ik al wat ik wilde worden…”juf” die droom is nooit veranderd en daardoor werkelijkheid geworden. Voor mij is er niets leukers dan met de peuters werken. In 1997 ben ik begonnen als invalleidster maar al snel het vaste gezicht op de peutergroep. Dit werk doe ik na alle jaren nog steeds met veel plezier waarin ik hoop dat de kinderen dezelfde fijne tijd bij bommes hebben als ik.

Cigdem

Cigdem

Achtien jaar geleden ben ik bij Bommes binnengekomen als stagiaire. Nu werk ik twee dagen per week als babyleidster met veel plezier! De fijne sfeer tussen mijn collega’s en het leuke werk doet mij goed om bij het Bommes te werken.

Zeliha

Zeliha

In 2007 ben ik begonnen als invalleidster. Op dit moment werk ik twee dagen op de babygroep. Het leuke van dit werk vind ik om te zien hoe kinderen zich ontwikkelen en groeien. Daarnaast heb ik leuke collega’s waardoor ik het heel erg naar mijn zin heb.

Mireille

Mireille

Twee weken na de opening ben ik in 1992 op Bommes (toen nog kdv Dreumes) begonnen. Vanaf die tijd werk ik in de dreumesgroep. Nog steeds vind ik het een uitdaging om te zorgen dat Bommes een fijne plek is voor alle kinderen. De gezellige sfeer onderling en et leuke contact met kinderen en ouders maken Bommes een fijne plek om te werken.

Bianca

Bianca

Ruim zeventien jaar werkzaam bij Bommes. Wat begon als een inval-leidster groeide uit tot een vaste leidster bij de dreumes groep. Deze groep vind ik leuk om mee te werken omdat ze hier beginnen met ontdekken en kletsen wat iedere dag weer nieuwe dingen met zich mee brengt.

Miranda

Miranda

De dagelijkse werkzaamheden, als boodschappen en afwas, en de ondersteuning van het Bommes team dat zijn mijn werkzaamheden waar ik al bijna 19 jaar voldoening uit haal.

Proef de sfeer van ons kinderdagverblijf

Kinderdagverblijf Bommes