Kinderdagverblijf Bommes

waar uw kinderen thuis zijn

Home » Personeel

Personeel

Het personeel van Bommes bestaat uit vaste leidsters per groep en een huishoudelijk medewerkster. Het is van belang dat uw kind/-eren en u als ouder dezelfde, vertrouwde gezichten ziet. Alle pedagogisch medewerksters zijn gekwalificeerd ( minimaal M.B.O niveau) en in het bezit van een B.H.V diploma. Wij hebben ook gediplomeerde invalleidsters die wij in geval van vrije dagen of ziekte van collega’s inzetten. Momenteel hebben we een vrijwilligster.

Ahsen

Ahsen

In 1995 ben ik bij Bommes binnengekomen. Nadat  ik alle drie de groepen heb doorlopen, ben ik hier bijna zes jaar geleden begonnen als invalleidster. En inmiddels ben ik vaste leidster bij de babygroep. Ik vind het mooi om te mogen meemaken hoe de kinderen zich ontwikkelen. Van de eerste keer op de buik rollen tot het eerste woordje. Al vanaf dag één voelt Bommes als thuis en kom ik altijd nog met liefde en plezier op het werk.

Betül

Betül

Sinds 2008 werk ik met veel plezier bij Bommes. Het werken met kinderen geeft me enorm veel voldoening en ik ben dankbaar voor de mogelijkheid om bij te dragen aan hun ontwikkeling en groei. Bij Bommes voel ik me thuis en heb ik fijne collega’s die ik als familie beschouw. Ik hoop nog vele jaren bij deze geweldige organisatie te blijven en mijn passie voor het werken met kinderen te blijven delen.

Zeliha

Zeliha

Sinds 2007 werk ik met veel energie en enthousiasme bij Bommes. Het is fantastisch om dagelijks met kinderen te mogen werken en bij te dragen aan hun ontwikkeling en groei. Het geeft me veel voldoening om te zien hoe ze zich ontwikkelen en steeds meer leren. Bij Bommes voel ik me thuis en heb ik geweldige collega’s die me stimuleren en inspireren. Ik ben dankbaar voor de kans om mijn passie te kunne uitoefenen en kijk ernaar uit om nog vele jaren bij Bommes te werken.

Miranda

Miranda

Ik ben Miranda Schell, 63 jaar jong. Ik werk al met veel plezier sinds 1995 bij Bommes. In samenwerking met de groepsleidsters en Paula run ik het huishouden.

Petra

Petra

Ik ben Petra en ik werk sinds 1992 op kinderdagverblijf Bommes. De eerste 28 jaar heb ik met veel liefde in de babygroep gewerkt. Nu werk ik sinds 2 jaar op de nieuwe verticale groep, Joepie. Ik vind het werken met kinderen een enorme uitdaging. Het is iedere keer weer bijzonder hoe zo’n kleine baby groeit tot een kind dat zoveel geleerd heeft. Die met zijn/haar talenten een bijzonder mens wordt. In het begin was ik nog jong en onervaren, daarna kreeg ik zelf kinderen en inmiddels ben ik oma. Ik hoop met mijn ervaring ouders en kinderen een fijne start te kunnen geven in de eerste 4 jaar. Met een warm contact, veel plezier en betrokkenheid bij de opvang van de kinderen.

Birgitta

Birgitta

Ik heb van 1992 tot en met 1997 op Bommes (voorheen KDV Dreumes) gewerkt in de babygroep. Na veel omzwervingen ben ik sinds oktober 2021 weer terug in mijn vertrouwde babygroep! De (motorische) ontwikkeling van baby’s gaat het eerste jaar ontzettend snel en ik vind het enorm leuk om ze daar spelenderwijs in te stimuleren en te volgen. Door de warme sfeer op Bommes ga ik met veel plezier naar m’n werk.

Jedidja

Jedidja

Al van kleins af aan kom ik Bommes. Met mijn zus Esther mocht ik al mee in de schoolvakanties. Daarna heb ik stage gelopen tijdens mijn mbo opleiding op de dreumes groep en uiteindelijk ben in 2001 fulltime gaan werken op de babygroep. Hier heb ik tot 2010 met heel veel plezier gewerkt en na de geboorte van mijn eerste dochter dacht ik iets anders te willen. Uiteindelijk ben ik thuis gaan zorgen voor onze dochter en kreeg ik in 2015 onze tweede dochter. Toen zij naar school ging ben ik weer terug gekomen bij Bommes en ben ik aan de slag gegaan bij de Joepie groep. Het werken met kinderen blijft geweldig, geen ene dag is hetzelfde. En de liefde van de kinderen en de leuke contacten net de ouders zorgen ervoor dat dit werk nooit verveelt.

Mathilde

Mathilde

Mijn naam is Mathilde, ik ben 59 jaar oud en heb een zoon van 28 jaar Ik werk sinds 2022 bij Bommes op de dreumesgroep.
Hiervoor heb ik bij een peuterspeelzaal gewerkt met kinderen van 2 tot 4 jaar en daarna bij een buitenschoolse opvang met kinderen van 4 tot 12 jaar, maar de dreumesen en peuters hebben mijn hart gestolen. Werken met kinderen doe ik sinds 1987 en ik leer elke dag wat bij. De ontwikkeling van ieder kind vind ik nog steeds interessant. Ik hoop dit werk nog lang te kunnen en mogen doen.

Cher

Cher

In 2020 ben ik begonnen als stagiaire op de dreumes/babygroep. Uiteindelijk afgestudeerd als gespecialiseerd pedagogisch medewerker en werk 3 vaste dagen op Joepie. Ik vind het leuk om op een verticale groep te werken omdat ik de kinderen van 0-4 zie groeien en ontwikkelen. Met plezier en liefde werk/zorg ik voor al mijn kinderen. Bommes/Joepie voelt als thuis.

Esther

Esther

Sinds 1992 ben ik een vast gezicht hier op Bommes. Ik werkte toen al met Mireille op de dreumesgroep. Inmiddels ben ik moeder van 2 pubermeiden. Daardoor ben ik er ook 8 jaar tussenuit geweest. Sinds 2019 ben ik weer terug op Bommes. Eerst een tijdje als inval op alle groepen; nu als vaste leidster op de dreumesgroep. Voor mij is dit de leukste groep. Deze leeftijdsgroep is zo boeiend en gaat zo snel met ontwikkelen. Ik vind het een mooie uitdaging om ze hierin te begeleiden en te stimuleren. En om het vertrouwen te winnen van alle dreumesjes. Heerlijk om me ze te knuffelen, stoeien, gek te doen, knutselen, klessebessen, maar ook de stille en verlegen kindjes los te krijgen. En waar ik nog het meest van kan genieten is dat je zoveel terugkrijgt van ze! Al met al is dit gewoon het boeiendste beroep!

Milly

Hallo, mijn naam is Milly. De meesten kennen mij als “zus”van Tina. Naast mijn huidige baan in de zorg werk ik sinds 2021 als invalkracht bij Bommes. Ik ben er misschien niet vaak, maar het werken bij Bommes doe ik met alle plezier.

Mireille

Mireille

Ik ben Mireille, ik werk op Bommes sinds 1992 (toen nog Dreumes). Ik werk al die jaren in de Dreumesgroep en dat verveelt nog steeds niet. Ik doe dit werk nog steeds met heel veel plezier. Het is fijn om samen een gezellige sfeer te creëren waardoor de kinderen zich op hun gemak voelen en het fijn vinden om bij ons te zijn. Ik geniet elke dag weer van alle karaktertjes en de uitdaging om het voor iedereen een fijne plek te maken om te zijn. Ik denk dat er weinig beroepen zijn waar je zo enthousiast begroet wordt als je ‘s morgens binnenkomt. Het team van Bommes voelt  een beetje als familie, omdat we met veel mensen werken die hier al een hele tijd werken hebben we al veel met elkaar meegemaakt. Ik heb zelf 2 grote dochters die ooit ook op Bommes hebben gezeten.

Marjon

Marjon

Als klein meisje wist ik al wat ik wilde worden…”juf” die droom is nooit veranderd en daardoor werkelijkheid geworden. Voor mij is er niets leukers dan met de peuters werken. In 1997 ben ik begonnen als invalleidster maar al snel het vaste gezicht op de peutergroep. Dit werk doe ik na alle jaren nog steeds met veel plezier waarin ik hoop dat de kinderen dezelfde fijne tijd bij Bommes hebben als ik.

Debby

Debby

Ik ben Debby. Ik werk op de verticale Joepie-groep. Ik heb vele jaren fulltime gewerkt op de peutergroep en nu geniet ik enorm van alle verschillende leeftijden in de groep en de band die je opbouwt met de kinderen en ouders. Iedere dag ga ik met heel veel plezier naar mijn werk.

Shanice

Shanice

In 2016 als stagiaire binnengekomen bij Bommes. Na afronding van mijn stage en diploma, gelijk aan de slag gegaan als invalleidster. Inmiddels ben ik alweer heel wat jaren vaste leidster op de babygroep en kom ik dagelijks met plezier op mijn werk. Ik vind het mooi om te zien hoe de kinderen zich ontwikkelen van kleine baby tot een echter peuter.

Tina

Tina

Proef de sfeer van ons kinderdagverblijf

Kinderdagverblijf Bommes