Flexibele opvangdagen

Vast dagritme

Oog voor elk kind

Kinderopvang in Rotterdam-West

waar uw kinderen thuis zijn

Home » Kinderopvang Rotterdam-West

Voor de perfecte kinderopvang voor uw kind van 0 tot 4 jaar gaat u naar Kinderdagverblijf Bommes in Rotterdam-West. Wij creëren samen een plek waar het ontplooien van uw kind centraal staat. We kijken naar de beste manier om uw kind op te voeden en hoe wij u hierbij kunnen ondersteunen. Bij onze kinderopvang in Rotterdam-West zorgen we dat ieder kind tussen de 0 tot 4 jaar zich thuis voelt.

Onze kinderopvang is perfect voor kinderen van 0 tot 4 jaar

Deze jaren zijn cruciaal in de opvoeding van uw kind. Onze kinderopvang creëert een omgeving waarin uw kind zich zo goed mogelijk kan ontplooien, wat we bij ons kinderdagverblijf erg belangrijk vinden. Ieder kind reageert anders op prikkels uit de omgeving. Met onze visie zorgen we bij onze kinderopvang en babyopvang ervoor dat uw kind tussen de 0 tot 4 jaar zijn eigen ontwikkelingslijn kan volgen. Overweegt u om uw dreumes aan te melden? Dit is waar wij als kinderopvang en dagopvang voor staan:

  • Huiselijkheid en kleinschaligheid
  • Geen inschrijfgeld
  • Professionele baby-, dreumes- en peuteropvang
  • Veel activiteiten binnen en buiten
  • Ook opvang voor halve dagen

Profiteer van de beste begeleiding voor uw kind

In onze flexibele kinderopvang vindt u kinderen tussen de 0 en 4 jaar. In iedere fase is een andere begeleiding nodig. Om die reden bevinden kinderen zich binnen de kinderopvang in verschillende groepen, ingedeeld in de fase van hun ontwikkeling. Op die manier krijgt iedereen de ruimte om op zijn of haar tempo nieuwe dingen te ontdekken. Het kind staat tussen 0 en 4 jaar nog open voor allerlei invloeden en ervaringen. Wij zorgen dat deze benut worden. Dit doen we door een uitdagende omgeving te creëren met leuke activiteiten waarin het kind aangemoedigd wordt om te gaan ontdekken. Wilt u graag langskomen voor een kennismaking? Of wilt u meer informatie over ons kinderdagverblijf in Rotterdam-West, bijvoorbeeld over onze vakantieopvang? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via 010 – 425 62 32.

Kom eens bij ons kijken

Bent u benieuwd of ons kinderdagverblijf bij u en uw kind past? Vraag dan hieronder een rondleiding aan.
Stuur een mail naar ons

  • Velden met een * zijn verplicht
    Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Bekijk hier de sfeer van ons kinderdagverblijf

Kinderdagverblijf Bommes