Eigen pedagogische medewerkers

Opvang in huiselijke sfeer

Veilige en sfeervolle omgeving

Vakantieopvang

waar uw kinderen thuis zijn

Breng uw kind(eren) tijdens uw vakantie naar de vakantieopvang van Kinderdagverblijf Bommes. Ons kinderdagverblijf bestaat uit drie verdiepingen en heeft een huiselijke sfeer. Baby’s, dreumesen en kleuters zijn hier van harte welkom. Uw kind is bij ons in goede handen.

Breng uw kinderen naar de vakantieopvang en ga met een gerust hart op vakantie

Gaat u binnenkort op vakantie zonder uw kind(eren)? Dan wilt u natuurlijk wel dat uw kind of kinderen zich thuis voelen tijdens de vakantieopvang. Daar doen wij dan ook alles aan. Zo organiseren we elke dag leuke activiteiten, bieden wij de kinderen de juiste persoonlijke begeleiding en kijken we vooral wat de kinderen zelf willen. Kom gerust een keer langs bij onze vakantieopvang en krijg een indruk van onze gezellige kinderopvang.

Motorische en sociale ontwikkeling

Naast dat het tijdens de vakantieopvang heel gezellig is, proberen wij de kinderen ook motorische en sociale vaardigheden aan te brengen. Onze medewerkers hebben jaren ervaring en hanteren een persoonlijke aanpak. Wel proberen we een dagritme aan te houden zodat er tijdens het verblijf regelmaat gecreëerd wordt.

Meld uw kind aan

Wilt u zorgeloos op vakantie gaan? Wij maken graag kennis met u tijdens een gesprek op ons kinderdagverblijf. Uiteraard krijgt u een rondleiding en kunt u uw kind(eren) meenemen. Aanmelden doet u eenvoudig via het formulier op de website. Voor vragen zijn wij te bereiken via 010 4256232.

Kom eens bij ons kijken

Bent u benieuwd of ons kinderdagverblijf bij u en uw kind past? Vraag dan hieronder een rondleiding aan.

  • Velden met een * zijn verplicht
    Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Bekijk hier de sfeer van ons kinderdagverblijf